Time : 10:55:03 AM
Date : Thursday, October 21, 2004
Sender Name: Input International

Huren voorziet in behoeften

Oplopende procestemperaturen, een stagnatie in de lucht- of proceskoeling, bedorven voedingsmiddelen en tijdelijke uitval door storingen en reparaties kost meestal onnodig veel geld. Door materieel te HUREN kunt u het koel- of warmtetechnische probleem direct oplossen. Want HUREN bij CRS Benelux heeft veel voordelen. Het materieel is direct en tijdelijk inzetbaar, het huren vereist geen hoge investeringen en de betrouwbaarheid is hoog dankzij de hoge kwaliteit en de goede staat van onderhoud.

CRS verhuurt voor industriële processen: vloeistofkoelers tot een gezamenlijk koelvermogen van 15.000 kW; lucht/luchtkoelers; droogkoelers van 50 tot 450 kW; ontvochtigingsinstallaties; warmtewisselaars van 5 tot 1.000 kW en alle toebehoren, zoals pompen, flexibele leidingen, generatoren en kabels.

Of het nu gaat om kleine of omvangrijke projecten de huurvloot van CRS staat dag- en nacht voor u klaar. Een omvangrijke huurvloot van hoogwaardige apparatuur, die zorgt voor een betrouwbaar en probleemloos bedrijf.

Dankzij de jarenlange ervaring en kennis van de vele industriële toepassingsgebieden is CRS bekwaam in het bedenken van maatwerkoplossingen. Want geen applicatie is hetzelfde. Naast een zorgvuldig advies zorgen de projectmanagers voor de complete "turn-key"-installatie. Bij calamiteiten staat de servicedienst vanzelfsprekend dag en nacht paraat.

Foto: http://www.inputinternational.com/clientsarea/CRS_Benelux.jpg.