Ingezonden persbericht

Doorstart Mazzo Video Grootbeeldprojectie

Verder als 'Mazzo Nuovo'

AMSTERDAM, 20041021 -- Een turbulente zomer voor Mazzo Video Grootbeeldprojecties B.V.: een faillissement, wisselingen in het management en een verhuizing naar Amsterdam Zuidoost. Met als postief resultaat de doorstart onder de naam Mazzo Nuovo.


De Amsterdamse specialist op het gebied van kwalitatieve grootbeeldprojectie ging afgelopen augustus failliet als gevolg van de krimpende markt. De afgeslankte organisatie heeft haar focus verlegd naar technische innovatie en -creativiteit, commerciële potentie en passende groei. Met behulp van nieuwe investeringen en met de inzet van bijna alle 'oud'-medewerkers is de organisatie verfrist. Tevens zijn strategische samenwerkingen gesloten met o.a. Barco, Pioneer, Sound Leisure.

Mazzo Nuovo verhuurt, verkoopt en onderhoudt projectoren, projectieschermen, plasmaschermen, camera- en regiesets. Daarnaast worden aanvullende diensten op het gebied van licht en geluid geleverd. Mazzo Nuovo beschikt over de krachtigste projectoren van dit moment (tot 18.000 ANSI Lumen), investeert in nieuwe ontwikkelingen (high end VJ-sets, High Definition TV, e-Signage) en blijft zoeken naar nieuwe producten voor verhuur en verkoop. Gesteund door deze ontwikkelingen heeft een belangrijk aantal klanten haar vertrouwen omgezet in meerjarige contracten.