Nederlandse Politiebond


Politie start estafette-actie in Den Bosch

Gepubliceerd: dinsdag 19 oktober 2004.

Het was al aangekondigd: na de landelijke demonstratie op 2 oktober worden door heel Nederland estafette-acties georganiseerd. Voor de sector politie bijten de Brabantse regio´s het spits af.

Op vrijdag 22 oktober zullen collega´s uit Brabant Noord, Brabant Zuid-Oost en Midden-West Brabant omstreeks 12.00 uur actievoeren bij het gemeentehuis aan de Markt in Den Bosch. Politiemensen zijn boos op dit kabinet en komen in actie voor goede (pré)pensioenregelingen en een goed en rechtvaardig sociaal zekerheidsstelsel. De bevlogen en prominete CDA politicus Rombouts, teven burgemeester en korpsbeheerder petitie aangeboden.

De gezamenlijke politiebonden hebben (voorlopig) tot eind november ingezet op acties naar bovenstaand voorbeeld. De werkonderbrekingen in de verschillende korpsen spelen zich niet af binnen de muren van de politiebureaus. De woede richt zich juist op de politici, die al deze verslechteringen hebben uitgedacht! Overname van deze informatie is toegestaan mits met bronvermelding. © 19 10 2004 NPB