Ingezonden persbericht


P E R S I N F O R M A T I E

Wassenaar, 20 oktober 2004

Michiel van Renselaar uit Zeist voor één dag baas van Attractiepark Duinrell

De dertienjarige Michiel is de gelukkige winnaar van de prijsvraag `bedenk een leuke attractie en wordt één dag de baas van Attractiepark Duinrell´. Hij bedacht een spectaculaire waterachtbaan en werkte zijn idee met een computerspelprogramma uit. Michiel liet zich door de thematiek van Duinrell inspireren en won daarmee deze unieke prijs.

Michiel vindt het ontzettend leuk dat hij de prijsvraag gewonnen heeft, maar ook een beetje spannend. Het is natuurlijk niet niks, baas van een attractiepark zijn! Vrijdag 22 oktober aanstaande is het zover: Michiel gaat er samen met Henk Bakker, de manager van het attractiepark, voor zorgen dat alles vlekkeloos verloopt op Attractiepark Duinrell.

Samen met zijn familie bezoekt Michiel vanaf 9.00 uur het attractiepark en Tikibad. Hij start zijn werkzaamheden met het uitdelen van de sleutels van de attracties aan de medewerkers. Vervolgens worden alle attracties gecontroleerd en om 10.00 uur, wanneer het park open gaat, bediend. Vanzelfsprekend wordt er een kijkje genomen achter de schermen van alle afdelingen. Tussen de middag luncht de hele familie met Philip van Zuylen van Nijevelt, de directeur exploitatie. Tenslotte krijgt Michiel met zijn familie een rondleiding over landgoed Duinrell. Natuurlijk is er dan nog tijd over om lekker te gaan glijden in het tropische Tikibad.