Ingezonden persbericht


ASDIS SOFTWARE BENOEMT COEN KIJK IN DE VEGT TOT VICE-PRESIDENT SALES INTERNATIONAL

Amersfoort, 22 oktober 2004 - ASDIS Software heeft Coen Kijk in de Vegt benoemd tot Vice-President Sales International. Kijk in de Vegt gaat in zijn nieuwe functie de Benelux-organisatie van ASDIS opbouwen. Hij zal daartoe een partnernetwerk ontwikkelen en activiteiten ontplooien om de praktische beheeroplossingen van ASDIS onder de aandacht te brengen van bedrijven in de Benelux.

Kijk in de Vegt beschikt over ruime ervaring in sales. De afgelopen jaren was hij werkzaam bij ON Technology, eerst als Country Manager Benelux en later als Sales Director Western Region. Daarvóór was hij actief in business development bij Dell Computer.

"Wij zijn blij dat Kijk in de Vegt lid is geworden van ons team", zegt Thomas Wolf, CEO van ASDIS Software. "Hij beschikt over een uitgebreid netwerk van contacten in de markt voor softwarebeheer in West-Europa. Kijk in de Vegt zal dit jaar de Benelux-organisatie opbouwen. In 2005 volgen dan het Verenigd Koninkrijk en daarna de Scandinavische landen."

###

Over ASDIS Software
ASDIS Software ontwikkelt en levert gestandaardiseerde software voor de geautomatiseerde distributie en configuratie van besturingssystemen, als de software en data voor heterogene en homogene gedistribueerde IT-omgevingen. De software van ASDIS ondersteunt de drie meest toegepaste platformen: Windows, Unix en Linux. De ASDIS Enterprise Management-oplossing richt zich op rollout en beheer van desktops, notebooks en PDA's. ASDIS Server Management voorziet in geautomatiseerd change en release management voor softwareconfiguraties op servers. Met ASDIS Kiosk Management kunnen bedrijven selfserviceterminals, Point-of-Sale-systemen en andere kioskomgevingen vanuit één centrale plek beheren, ongeacht de leverancier en het gebruikte besturingssysteem. ASDIS AG werd in 2000 opgericht en leverde zijn oplossingen aan onder meer Deutsche Bahn, Vodafone, Deutsche Bank en UBS.

Voor meer informatie of digitaal fotomateriaal:

ASDIS Software AG
Nicole Meissner
Tel: +49 30 206 31 333
E-mail: nmeissner@asdis.de

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Dennis Hompes
Tel: +31 (0)30 65 65 070
E-mail: asdis@lvtpr.nl