Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Topbestemming Oostenrijk...

WINTERPRET IN NIEUW WENS CHALET

Baarn, oktober 2004 - Wens Chalets, bekend van de succesvolle 'catered chalets' formule voor groepen van zes tot 60 personen, breidt uit. Het prachtige chalet Haus Gertraud in het Oostenrijkse Dienten is de nieuwste aanwinst. Dienten is een pittoresk dorpje, gelegen in de regio Salzburg, dat alle ingrediënten voor de ultieme skivakantie bevat.

Haus Gertraud
Het nieuwe chalet is sfeervol en heeft een hoog gezelligheidsgehalte. Na een dag intensief skiën kunt u heerlijk relaxen in de typisch Oostenrijkse woonkamer of op het ruime terras van het chalet. Het chalet heeft 10 kamers en is daarmee een gezellig chalet voor groepen. Een authentieke kachel zorgt voor een intieme sfeer tijdens de koude winterdagen. Haus Gertraud ligt in het dorpje Dienten op 200 meter van de skiliften! Dienten is samen met Maria Alm en Mulbach het grootste dorp in het Hochkönig Winterreich in Oostenrijk en is geliefd om haar gastvrijheid. Tal van gezellige restaurants en winkeltjes maken het op 1071 meter hoogte gelegen plaatsje tot een sfeervol wintersportdorp.

Uitdaging
Jong en oud, ervaren skiër of kneus, Hochkönig Winterreich biedt voor elk wat wils. Een aantrekkelijke piste van 150 km compleet met 50 skiliften is voor iedereen een uitdaging, vooral voor snowboarders en tourskiërs. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij het aanschouwen van het adembenemende uitzicht over Hochkönig-massief. En gezinnen zijn op hun plaats want het gebied is bijzonder kindvriendelijk.

Topbestemming
"Dienten is heerlijk sfeervol en gezellig, het skigebied is fantastisch en het chalet is geweldig. Deze elementen maken Haus Gertraud in Dienten tot een van onze nieuwe topbestemmingen, daar ben ik van overtuigd", aldus Jeanet de Vries van Wens.

De nieuwste brochure van Wens chalets is verkrijgbaar via 035 - 543 66 77 of op te vragen via de website www.wenschalets.nl.

Wens chalets is al 30 jaar aanbieder van wintersportaccommodatie volgens de 'catered chalets' formule, waarbij ontbijt en diner door Nederlandssprekende staf worden verzorgd en bij de huurprijs van het chalet zijn inbegrepen. Dit geldt bij een aantal chalets ook voor de kinderopvang. Sinds het afgelopen winterseizoen is het concept volledig all-in; ook bier, wijn en frisdranken zijn inclusief.



Ingezonden persbericht