Time : 9:44:32 AM
Date : Friday, October 22, 2004
Sender Name: HappyCompany BVBA

HappyCheque : geschenkcheque voor bedrijven

HAPPYCHEQUE, de nieuwe cadeaubon voor incentives, personeels- of relatiegeschenk

Een HappyCheque is een cadeaubon die bedrijven bij HappyCompany, gevestigd in Neerpelt, kunnen bestellen in elke gewenste waarden (20,25,50,100 euro of andere veelvouden van 5 ).
Het leuke aan een HappyCheque is dat de ontvanger (personeelsleden, klanten...) ervan op www.happycheque.be zijn HappyCheque heel eenvoudig kan omruilen tegen echte, originele cadeaubonnen van tal van bekende winkelketens, restaurants, beautycentra, filmcomplexen etc.....
"Het systeem werkt zoals een prepaid telecom kaart", zegt initiatiefnemer Ivan Thijs, zelf een ex-Proximus werknemer.. "Een unieke code onder een krablaagje op elke HappyCheque vertegenwoordigt op de site een bepaalde waarde. Een krediet zeg maar. Dit krediet komt overeen met de waarde zoals vermeld op de cheque. Na ingave van de unieke code mag je de gewenste cadeaubonnen selecteren en bestellen voor zover je krediet dat toelaat."
Op die manier kan je met een HappyCheque van 100,00 EUR kiezen voor bijv. een originele Free Record Shop plus Centerparcs cadeaucheque van elk 50,00 EUR. Of tal van andere combinaties. Men kan kiezen uit een gevarieerd aanbod van bijna vijftig verschillende originele cadeaubonnen in verschillende waarden. Eenmaal je keuze gemaakt worden de gekozen bonnen door HappyCheque per post besteld op het thuis- of werkadres van de begunstigde Bedrijven kunnen zo op een stijlvolle manier hun personeel de kans geven om zelf hun favoriete cadeaubon te kiezen. Uiteraard worden de HappyCheques beleverd in een mooie geschenkverpakking en is personalisatie mogelijk. Bedrijven kunnen gratis een demo-HappyCheque aanvragen om op de website uit te proberen.

Bron: HappyCompany BVBA
Website : http://www.happycheque.be
Ivan Thijs
Tel 011/575810 ; 070/66.03.15
e-mail: info@happycheque.be