Politie Twente

Persberichten Politie Twente vrijdag 22 oktober 2004

Aanrijding met letsel

Vrouw op de fiets kreeg geen voorrang van automobilist

Almelo

Op donderdag 21 oktober '04 omstreeks 12.33 uur reed een 68 jarige automobilist over de Wethouder van Dronkelaarplein in Almelo. Hij kwam uit de richting van de Rietstraat. Bij de kruising met de Borsestraat verleende hij geen voorrang aan een 56 jarige vrouw op de fiets. Zij kwamen in botsing en de vrouw raakt gewond aan haar arm en been. Met onbekend letsel werd zij per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. (04-130497)

Aanrijding met letsel

Alerte getuige spreekt automobilist r aan nadat hij was doorgereden na de aanrijding.

Almelo

Op donderdag 21 oktober '04 omstreeks 13.26 uur reed een 19 jarige vrouw over de Sluiskade Zuidzijde in Almelo. Achter haar reed een auto.Toen de vrouw linksaf de parallelweg van de van Rechteren Limpurgsingel op reed werd zij aangereden door een automobilist. De auto reed dezelfde richting op als de vrouw.. De vrouw kwam ten val en raakte gewond aan haar arm. De bestuurder van de auto reed na de aanrijding door. Een alerte getuige, een 52 jarige man uit Almelo, is achter de automobilist gereden en heeft hem op de van Rechteren Limpurgsingel vermanend toegesproken over de aanrijding. Hierop is de automobilist, een 24 jarige man uit 's-Hertogenbosch, teruggereden naar de plaats van het ongeval. De vrouw is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Tegen de 24 jarige automobilist wordt proces-verbaal opgemaakt. (04-130551)

Auto terecht

De auto was niet gestolen, bleek een vergissing te zijn.

Almelo

De 35 jarige man die op 17 oktober aangifte deed van diefstal van zijn auto aan de Schumannstraat te Almelo gaf door dat zijn auto terecht was. Van diefstal was geen sprake. Bleek een vergissing te zijn. (04-128707)

Baldadigheid

Zeven jongens aangehouden

Almelo

Op donderdag 21 oktober '04 kwam er een melding bij de Politie Twente over een groep jongeren die vernielingen aan het plegen was. De groep zou met stenen gooien. Agenten troffen de jongens aan op de Lindestraat in Almelo. Bij het zien van de agenten gedroegen de jongens zich keurig. Getuigen spraken de agenten later aan over gepleegde vernielingen door de jongens. Hierop zijn even later zeven jongens uit de betreffende groep (12,14,16,17, 3 x 15, jaar uit Almelo) aangehouden en verhoord. Tegen de jongens wordt proces-verbaal opgemaakt. (04-130779)

Naam Chantal Westerhoff: 053-4555588


---- --