Gemeente Den Haag

oktober 2004
Verkeershinder Troelstrakade, Veluweplein (18 oktober)

Het wegdek van de Troelstrakade wordt ter hoogte van het Veluweplein, in verband met groot onderhoud, opnieuw geasfalteerd. Dit betekent dat de Soestdijksekade en de Troelstrakade, tussen de brug van het Soestdijkseplein en de Melis Stokelaan richting NS Station Moerwijk, worden afgesloten voor het autoverkeer en openbaar vervoer. De afsluiting duurt van vrijdag 22 oktober om 9.00 uur tot maandag 25 oktober om 6.00 uur. Ook het Veluweplein is afgesloten voor autoverkeer. De Troelstrakade, van de Melis Stokelaan richting het Soestdijkseplein, blijft wel beschikbaar voor het verkeer. De auto's kunnen hier om het werk heen.

Omleidingsroutes
Het autoverkeer uit de verschillende richtingen wordt via de volgende routes omgeleid: verkeer komende uit de richting Vreeswijkstraat/Leyweg/Escamplaan richting centrum (en omgekeerd) wordt geleid via de Schaarsbergenstraat, Terletstraat, De la Reyweg en Hoefkade. Het verkeer uit de richting Soestdijkseplein/Escamplaan richting Rijswijk/NS Station Moerwijk wordt omgeleid via de route Vreeswijkstraat, Loevesteinlaan en Melis Stokelaan. Het Veluweplein is afgesloten, waardoor het verkeer vanaf de Hoefkade en de De La Reyweg in de richting van Rijswijk/NS Station Moerwijk moet omrijden. Omrijden kan via de route Hoefkade, Parallelweg en Fruitweg. De routes worden aangegeven met borden.

Informatie
Meer informatie over deze omleidingen is te vinden op www.denhaag.nl/bereikbaarheid. Ook het openbaar vervoer zal een andere route volgen. Actuele informatie over omleidingen van het openbaar vervoer kunt u vinden op de website www.htm.net.