Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


21 oktober 2004


Vorden - Gewonden bij verkeersongeval


Bij een ongeval donderdag rond 08.25 uur raakten een 36 jarige vrouw en haar 3 jarige zoontje uit Vorden gewond. Een 35 jarige bestuurster uit Borculo reed over de Mosselseweg richting de Ruurloseweg. In een bocht naar rechts lag een tak op het wegdek en de vrouw week uit. Hierdoor raakte zij de auto van een 42 jarige Vordenaar. Deze botste hierdoor tegen een boom. De echtgenote en het zoontje van de Vordenaar raakten hierbij gewond. Zij werden voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. De Borculose bleef ongedeerd.


Zutphen - Man vernielt ruiten en spiegels


Door de politie werd in de nacht van donderdag op vrijdag (22/10) een 45 jarige inwoner uit Zutphen aangehouden. Rond 02.50 uur kwam bij de politie een melding binnen dat op de Kappeijne van de Coppellostraat en de Aert van Nesstraat een man volledig door het lint zou gaan. De politie kon de man aanhouden doordat getuigen een goed signalement opgaven. De politie heeft na de insluiting van de man 5 auto's aangetroffen, waarvan een spiegel of een ruit was vernield. Ook werden diverse auto's beschadigd aangetroffen, doordat er met een scherp voorwerp krassen waren gemaakt. Verder werden van drie woningen de ruiten ingegooid. Het is mogelijk dat er meer bewoners van de Kappeijne van de Coppellostraat en de Aert van Nesstraat benadeeld zijn en de politie roept hen op om aangifte te doen.


Zutphen - Fietsverlichting niet in orde


Donderdagavond (21/10) bleek bij een controle op de Spittaalstraat dat de verlichting van 17 fietsers niet in orde was. Zowel de voor- als de achterverlichting van de fietsers brandde niet. De fietsers kregen een bekeuring van E 25,- . Verder werd een automobilist bekeurd voor het niet voeren van de juiste verlichting.


EINDE BERICHTEN


Nadere informatie:

Politievoorlichting

055 - 548 60 52

Anton de Ronde



---- --