Politie Drenthe

vrijdagmiddag

Assen 22-10-2004

Man valt uit zendmast

EXLOO - Een 21 jarige inwoner van Nederhorst den Berg is vrijdagmorgen ten gevolge van een val uit een zendmast, zeer ernstig gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Groningen. De man verrichtte werkzaamheden aan een mast aan de Valtherweg in Exloo. De arbeidsinspectie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van het arbeidsongeval.

Fietser naar ziekenhuis

BUINEN - Een 69 jarige fietser uit Emmen is vrijdagmorgen met vermoedelijk een hersenschudding overgebracht naar het ziekenhuis in Emmen. De man kreeg op de kruising Lindenlaan - Havenweg in Buinen geen vrije doorgang van een afslaande personenauto, bestuurd door een 52 jarige inwoner van Tolbert.

Inbrekers duperen bibliotheek

ZUIDWOLDE - De politie stelt een onderzoek in naar de tot nu toe onbekende inbrekers die in de nacht van donderdag op vrijdag onder meer 8 platte beeldschermen hebben gestolen uit de bibliotheek aan de Hoofdstraat in Zuidwolde. Om in het pand te komen is naast de voordeur een raam vernield.

Jongen gewond bij van van hooizolder

DALEN - Een 13 jarige jongen uit Apeldoorn is vrijdagmiddag na een van val een hooizolder met onbekend letsel met de traumahelikopter vervoerd naar het ziekenhuis in Groningen. De jongen logeerde in Dalen. Hij is van ongeveer 5 meter hoogte op een betonvloer gevallen.