Politie Gelderland-Midden

Arnhem - Huissenaar gewond na aanrijding met boom
Publicatiedatum: 22-10-2004

Een 21-jarige automobilist uit Huissen is donderdagavond op de Zijpendaalseweg in Arnhem gewond geraakt nadat hij met zijn auto tegen een boom was gereden. Volgens de politie was de man door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijtgeraakt bij het nemen van een bocht. De auto was vervolgens gaan slippen, om uiteindelijk tegen een boom tot stilstand te komen. De gewonde Huissenaar is met verwondingen aan zijn hoofd en borst overgebracht naar het Ziekenhuis Rijnstate. Door de politie is geen drankgebruik geconstateerd.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Arnhem - Arnhemmer (15) aangehouden na vechtpartij
Publicatiedatum: 22-10-2004

Een vijftienjarige Arnhemmer is donderdagavond door de politie op de Velperweg in zijn woonplaats aangehouden wegens zijn betrokkenheid bij een vechtpartij. Surveillerende agenten zagen rond kwart voor elf, dat er gevochten werd tussen twee mannen. De agenten kwamen tussenbeiden en wisten de partijen te scheiden. Uit het relaas van een van de twee, een 28-jarige plaatsgenoot van de verdachte, werd opgetekend dat deze zonder aanleiding door de 15-jarige zou zijn geslagen terwijl hij over het fietspad fietste. Toen hij de jongen daarover wilde aanspreken zou hij nog meer klappen hebben gekregen. De agenten hielden hierop de vijftienjarige knaap aan. De jongen is na verhoor weer vrijgelaten. Hij had de aantijging ontkend. Tegen de jeugdige Arnhemmer is proces-verbaal opgemaakt.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Arnhem - man aangehouden na mishandeling

Publicatiedatum: 22-10-2004

De politie heeft donderdagavond een 39-jarige Arnhemmer aangehouden op verdenking van mishandeling van een 32-jarige plaatsgenoot. Beiden waren bekenden van elkaar en hadden ruzie gekregen over de relatie van de 32-jarige. Daarbij zou het eerder op de avond al tot een confrontatie zijn gekomen. De ruzie was toen door agenten gesust. Later op de avond zou het conflict weer zijn opgelaaid, waarbij de 39-Arnhemmer zijn plaatsgenoot zou hebben geslagen. Toen de agenten voor de tweede keer aankwamen bleek de 39-jarige te zijn gevlogen. Hij meldde zich later in het politiebureau, waar hij werd aangehouden. De verdachte Arnhemmer is later na verhoor weer vrijgelaten. Hij had bekend zijn plaatsgenoot te hebben geslagen uit boosheid over het feit dat de 32-jarige zijn ex-vrouw zou hebben geslagen bij een eerdere ruzie. Justitie beslist wat er verder met de man gebeurt.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---