3 e persbericht van vrijdag 22 oktober 2004

Eindhoven 22-10-2004 - Berichten uit de regio

Helmond: Geld en gsm weg na insluiping

Bij een insluiping in een bedrijf aan de Hoofdstraat zijn onder meer een mobiele telefoon en een geldbedrag van ongeveer 230 euro weggehaald. Dat gebeurde donderdagochtend tussen 11.00 en 12.00 uur. Een toegangsdeur naar het bedrijf was niet afgesloten.

Waalre: Bedrijfsauto gestolen

Vanaf De Huipen is in de nacht van donderdag op vrijdag een bedrijfsauto weggehaald. Het gaat om een witte Mercedes Benz 412D (VJ-NX-56).

Nuenen: Woninginbraak

Bij een inbraak in een woning aan de Tongerhof zijn een geldbedrag van ongeveer 800 euro en een videocamera weggehaald. Dat gebeurde tussen donderdag 23.00 uur en vrijdag 7.00 uur. De sloten van de achterdeur waren opengebroken.

Geldrop: Diefstal uit garagebox

Uit een garagebox bij een woning aan de Neerlandstraat zijn in de nacht van donderdag op vrijdag een boormachine, een decoupeerzaag en een damesfiets weggenomen. De dader is mogelijk door een onafgesloten deur binnengekomen.

Geldrop: Verkeerscontrole

Tijdens een rijdende verkeerscontrole met de motor zijn vrijdag tussen 12.30 en 14.00 uur twaalf bekeuringen uitgeschreven. Negenmaal voor het niet dragen van de autogordel, tweemaal voor het niet dragen van de helm en éénmaal voor mobiel bellen.

Eersel: Man in invalidenwagen gewond bij aanrijding

Een 56-jarige man uit Luyksgestel is vrijdag rond 11.50 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de kruising Boevenheuvel N397. Hij reed met zijn invalidenwagen de kruising op en gaf een 54-jarige automobiliste uit Roelofarendsveen geen voorrang. De man is met kneuzingen in het MMC in Veldhoven opgenomen.

Waalre: Diefstallen uit nieuwbouwwoningen

In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken in vier nieuwbouwwoningen aan de Gorlooplaan. Deuren zijn opengebroken en uit de woningen verdwenen een elektriciteitskast, twee toiletpotten en vier thermostaatkranen.