Nighttown Rotterdam

VR 22.10 VAN DIK HOUT + support act + DJ's (G)
(C) = Café (T) = Theater (B) = Basement (G) = Grote zaal

Van Dik Hout bestaat 10 jaar! Ter ere van dit jubileum komen er, naast een tournee, een dvd, cd en boek uit en heeft de band een sabbatical year aangekondigd. Reden te meer om het verjaardagsconcert van de band in Nighttown te bezoeken. Het duurt namelijk nog even voor dit weer kan!

De mannen van Van Dik Hout hebben een goede reden om even op adem te komen. Na tien jaren van optredens, vijf cd's, Pinkpop, Lowlands, zilveren harpen, TMF Awards en Edisons, gaan de leden even los van elkaar om inspiratie op te doen. Maar dat gaan ze eerst met de fans vieren. Te beginnen met een nieuw album getiteld Een Hand Vol Zonlicht. Hierop staat het beste van tien jaar Van Dik Hout live en een nieuwe single. Als klap op de vuurpijl doet Van Dik Hout een reeks concerten. De opzet van de show in Nighttown is nog even geheim, maar gaat al je verwachtingen overtreffen. De Poema's zijn dood, leve Van Dik Hout!

VR 22.10 Van Dik Hout + support + DJ's

Zaal open 20.00 uur
Aanvang 21.00 uur
EUR 15,- excl. Lidmaatschap en voorverkoopkosten.

Voorverkoop bij Ticket Service, Plato en Sounds in Rotterdam

www.nighttown.nl / www.vandikhout.nl

Vragen of opmerkingen? Meer informatie of fotomateriaal? Neem contact op met Evelyne Levêke. T: 010-436 12 10 of E: evelyne@nighttown.nl


---- --