Ingezonden persbericht

MedischOndernemen:

nieuw vakblad over het managen van de medische praktijk

AMSTERDAM, 20041019 -- Op 22 Oktober verschijnt de eerste uitgave van MedischOndernemen, een vaktijdschrift voor medici met een eigen praktijk. Het magazine informeert de doelgroep - waaronder apothekers, dierenartsen, fysiotherapeuten, huisartsen, specialisten en tandartsen - over alle onderwerpen die voor het managen van de eigen praktijk essentieel zijn.


MedischOndernemen kiest voor een mix van achtergrondartikelen, interviews, aansprekende cases en praktische informatie. Onderwerpen gaan over alle facetten van de praktijkvoering, zoals financiën, fiscaliteiten, personeel en automatisering.
"Medici beschikken nu eindelijk over een onafhankelijk, kritisch vaktijdschrift dat geen producten probeert te verkopen, maar hen daadwerkelijk ondersteunt in de bedrijfsvoering", aldus hoofdredacteur Elsbeth Nijhoff.

MedischOndernemen is opgericht door een medische ondernemer en een ondernemende organisator. Nijhoff: "Ons doel is de medische beroepsgroep te informeren en te ondersteunen bij het goed runnen van hun praktijk. We doen dat niet alleen met het nieuwe magazine MedischOndernemen, maar organiseren voor onze doelgroep ook cursussen en congressen".

Het eerste jaar verschijnt MedischOndernemen vier maal in een oplage van 17.000 exemplaren.




Ingezonden persbericht