Gemeente Ambt Montfort


Verleende kapvergunningen

Bezwaren tegen de hieronder staande verleende kapvergunning kunnen binnen zes weken na datum van bekendmaking worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 6099, 6077 ZH St. Odiliënberg.

Het bezwaarschrift moet uw naam, uw adres, een datum en uw handtekening bevatten. Verder vermeldt u in het bezwaarschrift duidelijk gemotiveerd waarom u tegen dit besluit bezwaar maakt. Wanneer u van mening bent dat vanwege spoed niet op het besluit op uw bezwaarschrift gewacht kan worden, kunt u bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Roermond, sector Bestuursrecht, Postbus 950 te 6040 AZ Roermond verzoeken dit besluit te schorsen en/of een voorlopige voorziening te treffen.

Bekendmaking d.d. 7 oktober 2004:

-Kapvergunning voor het kappen van één walnotenboom aan de Heerbaan 2 op het perceel kadastraal bekend als Posterholt, Sectie D nr. 774. Kappen is noodzakelijk daar de boom onvoldoende ontwikkelingsruimte heeft en de tuin heringericht wordt.


-Kapvergunning voor het kappen van één notenboom aan de Julianalaan 11 op het perceel kadastraal bekend als Posterholt, Sectie D nr. 1645. Kappen is noodzakelijk daar de wortels en bladeren overlast bezorgen, het risico bestaat dat takken uitwaaien en de tuin heringericht wordt.