Ingezonden persbericht

TruckersLife

kritisch magazine voor transportondernemer, chauffeur en zijn gezin

DOETINCHEM, 20041022 -- Nieuw magazine voor de beroepschauffeur met prominente plaats voor zijn bedrijf en achterban, zijn gezin. Eerste uitgave van het tijdschrift begin december 2004. Lancering van de website 22 oktober 2004.


Informatiebron voor het hele gezin
TruckersLife informeert de chauffeur én zijn gezin. De lezer is niet alleen de man achter het stuur, TruckersLife betrekt uitdrukkelijk ook zijn achterban bij het veelzijdige en veeleisende leven van een chauffeur. Onze trucker werkt bij kleine tot middelgrote vervoerders en sectorbedrijven.

TruckersLife informeert binnen, maar ook buiten de branche. TruckersLife is het platform dat verzamelt en publiceert. De redactie is deskundig en vernieuwend, met een goed luisterend oor voor de sociale behoeften van onze lezers.

TruckersLife is actueel, heeft een opinie en doet verslag. Van glimmende trucks tot trouwfoto's, van milieuwetgeving tot blauwe brieven. Maar ook van het schoolwerk van het kind en de carrière van de partner. Deze staat vaak met minimaal één been in het bedrijf van de kleine transportondernemer. Op maat gesneden en begrijpelijke managementinformatie is voor hen beide een must.

TruckersLife bundelt de kracht van onze lezers. Zonder politiek te bedrijven geloven we in het gezin, als hoeksteen van de samenleving en krachtbron van de trucker. Magazine en website besteden daarom veel aandacht aan de kinderen en partner van de chauffeur.

Draagvlak
Onze unieke publicaties steunen op een intensieve samenwerking met de transportwereld, belangenorganisaties, Ministerie van Verkeer en Waterstaat, bonden, internationale (transport)pers, Chauffeursvrouwen.nl en ons uitgebreide netwerk van transportondernemers, andere bedrijven en instellingen.

Achtergrond
Voor de beroepschauffeur én zijn gezin bestonden er tot nu geen op maat gesneden media. TruckersLife Magazine en www.truckerslife.nl vullen die leemte nu op.

Markt
TruckersLife is actief op pad voor de chauffeur, zijn gezin en zijn werkgever, de kleine en middelgrote transportondernemer in de transportsector.

Missie
TruckersLife is het kritische magazine voor de chauffeurs, chauffeursvrouwen, chauffeurskinderen, de transportondernemer en transport gerelateerde bedrijven en instellingen. Een magazine en een website die de gezamenlijke én verschillende belangen in de branche verwoorden.




Ingezonden persbericht