Politie Zeeland


O-10078-2004 Aanrijding Zierikzee

Op de Lange Blokweg in Zierikzee heeft vanmiddag rond 17.22 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een vrachtauto en een personenauto.
De bestuurder van de vrachtauto, een 31-jarige man uit Zierikzee, reed achter de auto van een 44-jarige Duitser uit Freudenberg toen de Duitser plotseling moest remmen. De chauffeur van de vrachtwagen kon zijn auto niet op tijd tot stilstand brengen en botste tegen de personenauto aan. Beide voertuigen raakten door het voorval beschadigd.


W-10079-2004 Aanrijding Middelburg

Op de Torenweg in Middelburg heeft vanmiddag rond 17.26 uur een aanrijding plaatsgevonden.
De aanrijding kon gebeuren omdat een 20-jarige automobilist uit Vlissingen zijn auto niet op tijd tot stilstand kon brengen toen een auto voor hem plotseling moest remmen. De auto voor hem, bestuurd door een 45-jarige automobiliste uit Vlissingen, moest remmen omdat zij een bromfietser voorrang moest geven. Beide personenauto's raakten beschadigd door de aanrijding.


Z-10080-2004 Aanrijding Terneuzen

Rond 17.37 uur vanmiddag heeft op de Zuidlandstraat in Terneuzen een aanrijding plaatsgevonden.
De bestuurder van een bestelauto, een 24-jarige Terneuzenaar, kon niet op tijd remmen toen hij in de gaten kreeg dat zijn voorganger, een 46-jarige man uit Luxemburg, op zijn rem trapte. Hierdoor ontstond tussen beiden een aanrijding waarbij beide voertuigen beschadigden.

O-10081-2004 Auto in brand
In Zierikzee is in de Weststraat een auto in brand gevlogen.
De brand ontstond, rond 18.02 uur vanavond, mogelijk door kortsluiting veroorzaakt door een verkeerd aangesloten subwoofer in de auto. Het brandje is geblust en de auto is weggesleept door een takelbedrijf.





Politie Zeeland