Ingezonden persbericht

Popcentrum PODIUM

H a r d e n b e r g

PERSBERICHT WK43

ZATERDAG: HALLOWEEN IN PODIUM

Hardenberg-, Popcentrum Podium staat zaterdagavond (23-10) helemaal in het teken van extreme spanning en sensatie. Zowel de Teenageparty van 19.00 -23.00 uur als de hele lange inktzwarte nacht erna staan in het teken van HALLOWEEN.

Podium is er weer in geslaagd een professioneel Halloweengezelschap in huis te halen die voor de ene na de andere verrassing zal zorgen. Bereid je voor op een 'verschrikkelijke show' waar maar geen eind aan lijkt te komen. Kom in stijl, maar kijk achter iedere piepende deur en achter alle donkere muurtjes en krakende trappen want 'ze' kunnen overal achter vandaan komen. Podium zou Podium niet zijn als niet álles uit de kast gehaald zou worden om er een verschrikkelijk griezelige avond van te maken. Enkele highlights uit het programma:
- Griezelige ontvangstacts door een zombie

- Showballet

- Optimale decoratie met begraafplaats

- Levende mummies

- Levensgevaarlijke slijptol-act

- Duivelinnen zo heet als vuur

- Horrorcasino

- Graaf Dracula, etc.

Kom op tijd. als je durft. Start van de 'Halloween-teenageparty' 19.00 uur, start van de 'Halloween-nightshow' is exact om 00.00 uur. En kom op tijd want 'ze' weten waar je bent..... Let op: voor deze shownight is geen extra entree.