MOJO CONCERTS
http://www.mojo.nl

MOJO: Maroon 5 live in 013

Delft, 30 juni 2004

MAROON 5 LIVE IN 013

Op zaterdag 23 oktober geeft de populaire Amerikaanse band Maroon 5 een optreden in het Tilburgse 013. Op dit moment staat hun single This Love hoog in de Top 40. De kaartverkoop voor dit concert begint aanstaande zaterdag.

Alles is begonnen met hun eerste single Harder to Breathe. Die heeft er voor gezorgd dat Maroon 5 te gast was bij diverse grote talkshows, in het voorprogramma van de Counting Crows stond en al meer dan 200 concerten kon geven. Maar dat is allemaal het Amerikaanse succesverhaal. Hier in Nederland werd Harder to Breathe ook wel opgemerkt, maar pas met This Love is Maroon 5 doorgebroken naar een groot publiek.
Songs About Jane is zojuist in Amerika door de platina grens van 1 miljoen verkochte exemplaren gegaan. Binnenkort verschijnt de EP
1.22.03 Acoustic, waarop zeven akoestische nummers: vijf eigen composities, een Beatles cover en een AC/DC cover.

Als de band in Tilburg optreedt, is het derde prijsnummer van de avond zeker de volgende single She Will Be Loved. Drummer Ryan Dusick zal er dan ook weer bij zijn. Hij heeft momenteel rust op doktersadvies, wegens schouderproblemen als gevolg van het constant toeren de afgelopen twee jaar. Zijn tijdelijke vervanger is Matt Flynn, o.a. bekend van zijn werk voor The B52's.

Maroon 5 is: Adam Levine (zang/gitaar), James Valentine (gitaar), Jesse Carmichael (toetsen), Mickey Madden (bas) en Ryan Dusick (drums).

MAROON 5 + support act

013 (The Choice), Tilburg
Zaterdag 23 oktober
Entree: Euro 19,50 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250(45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.