Ingezonden persbericht


Persbericht: 4 oktober 2004

Herfstpret in Het Land van Ooit
tijdens Barbie's Vriendinnendagen 2004

Zaterdag 23 tot en met 31 oktober is dit jaar hét geknipte moment voor Barbie-fans om een Staatsiebezoek aan Het Land van Ooit te brengen, want dan schittert zij hoogstpersoonlijk en levensecht tijdens Barbie's Vriendinnendagen in Ooit.

Naast een handje geven aan Barbie* kunnen de jonge fans deelnemen aan de diverse doe-activiteiten die georganiseerd zijn. Zo zijn er Barbie prijzen te winnen in de Barbie Bjoetie Kwis, kan er geknutseld en gekleurd worden, is er een Trendy Bendy Bewegingsworkshop en een Droombaan Talkshow waarin bijzondere gasten geïnterviewd worden.

Naast de Barbie-activiteiten kunnen de aanwezige Anderlanders natuurlijk óók genieten van alle live entertainment met en door de Ooiters en gebruik maken van de diverse Ooit-attracties die Het Land van Ooit te bieden heeft!


* Er zijn per dag twee Ontmoet & Begroet momenten met Barbie.

Veel Roze!
Barbie's lievelingskleur is roze en daarom verheugt Barbie zich op het ontmoeten van véél jonge fans die op de Vriendinnendagen in haar favoriete kleur gekleed op bezoek komen!

Tijdens de Vriendinnendagen geldt de reguliere entreeprijs van Het Land van Ooit; voor 3 jaar en ouder E 17,- per persoon. 55 plussers betalen E 13,50. Voor meer informatie over de openingstijden van Het Land van Ooit kunt u terecht op www.ooit.nl Aan de redactie:

FOTO:
Bijgaand ontvangt u een foto. Deze is rechtenvrij voor eenmalige plaatsing en mag uitsluitend geplaatst worden in combinatie met promotie voor Barbie's Vriendinnendagen in Ooit 2004.

MEER INFORMATIE :
Voor meer informatie over dit evenement of over Het Land van Ooit kunt u contact opnemen met Edwin van Boggelen of Joanne Taminiau van Het Land van Ooit. Telefoon: 0416 - 377 775 / Fax: 0416 - 377 773 / E-mail: e.v.boggelen@ooit.nl

---- --