Ingezonden persbericht


Handbalprimeur bij Sporting S in Schermerhorn!

Beste redacties,
De handbalafdeling van S.V. Sporting S uit Schermerhorn maakt zich op voor een provinciale primeur. Als eerste handbalvereniging presenteert de club namelijk namelijk een compleet gesponsord scheidsrechterskorps. Het plaatselijke garagebedrijf Wilco Roselaar verbindt z'n naam aan de zwarte tenues van de amateurfluitisten.

Sporting S nodigt u van harte uit bij deze presentatie op zaterdag 23 oktober. Niet alleen de scheidsrechters tonen hun nieuwe pakken, ook negen handbalteams showen een nieuw tenue. Sporting S presenteert hiermee gelijk het nieuwe verenigingstenue, dat langzaam aan ook in de afdelingen futsal en voetbal te zien zal zijn.

Garageman Roselaar vindt dat de clubscheidrechters best een steuntje kunnen gebruiken, omdat er niet veel mensen staan te springen om een fluit in de mond te nemen. Als zij al bereid zijn om deze niet eenvoudige taak op zich te nemen, zijn de meeste verenigingen niet altijd in de positie om kleding voor de scheidsrechters te verzorgen. Roselaar vindt het dan ook hoog tijd om te sponsoren. Zodat deze ook nog eens deels het tenue zelf moeten bekostigen.

De presentatie vindt op zaterdag 23 oktober plaats op het Mijzer Sportcomplex te Schermerhorn om 16.00 uur (Oostmijzerdijk 4).

Voor eventuele vragen kunt u terecht bij René Broersen. te bereiken onder tel. O6-52-033958 of 0229-544141.

We hopen dat wij uw interesse hebben gewekt!

Met vriendelijke groet P.R commissie Sporting-S (René Broersen, Piet Groot)

---- --