TROS

Afdeling Communicatie

Hilversum, 19-10-2004

Radio

TROS MUZIEKCAFÉ

Uitzending zaterdag 23 oktober

Radio 2 - 16.00 uur



ALESSI BROTHERS IN TROS MUZIEKCAFÉ

In TROS MUZIEKCAFÉ ontvangt Hadassah de Boer
de Alessi Brothers:

de identieke tweelingbroers die in de jaren zeventig en tachtig hits scoorden met liedjes als 'Oh Lori' en 'All for a reason'. Deze mannen zijn nog steeds actief in de muziek en ze zijn in Nederland. En dus brengen ze een bezoekje aan TROS MUZIEKCAFÉ.

De Nederlandse band Chaos! debuteerde begin dit jaar met de single 'Winter in mijn hart'. De band bleek een welkome aanvulling op Nederlandstalig muziekvlak. Chaos! is doorgegaan met het maken van mooie liedjes, en dit is te horen aan hun nieuwe single: 'Herinnering'. In TROS MUZIEKCAFÉ spelen ze een aantal liedjes.

De nieuwe film van regisseur Wim Wenders, 'Musica Cubana', belooft net zo'n muzikaal succes te worden als 'Buena Vista Social Club'. Vanaf deze week is de film te zien in de Nederlandse bioscopen. In TROS MUZIEKCAFÉ zijn de muzikale kopstukken te gast: Pio Leiva, Luis Frank en Mayito, oftewel de Musica Cubana All Stars.

Al ruim twintig jaar is Sandra Vanreys actief als
zangeres, vooral in de countryscène. Ze is al acht keer uitgeroepen tot dé countryzangeres van Nederland. Sandra heeft onlangs een nieuw album gemaakt. Zaterdag is ze te gast in TROS MUZIEKCAFÉ.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie
0000,0000,FFFFwww.muziekcafe.nl