Ingezonden persbericht Zaterdag 23 oktober Muiderpoorttheater 2200- 02:00 uur

Twee mensen die elkaar kruisen hebben geen andere keuze dan elkaar te slaan, met het geweld van de vijand of de zachtheid van de broederschap.

Buck in the salonUSSR

Komt allen naar een late dansvoorstelling in een vroege danceparty. Deze bijzondere performance is geïnspireerd door 'In de eenzaamheid van de katoenvelden', een tekst van Bernard-Marie Koltèz. Videobeelden, muziek en licht omringen het publiek. SalonUSSR verzorgt de party. Bodies Anonymous organiseert de interventies.

Bodies Anonymous choreografie: Jack Gallagher; dans: Peter Cseri, Jack Gallagher; muziek en geluid: Gerard van Dongen, Mark Poysden; video: Oleg Livshitz; licht: Vincent van Roon; dramaturgie: FransienvdPutt. SalonUSSR - VJ Akla en DJ Goldfinger

Het idee voor Buck werd eerder ontwikkeld als pilot van het theaterlab vanParadiso/ Melkweg Productiehuis door Bodies Anonymous. Buck in the SalonUSSR is een co-produktie van Bodies Anonymous en het Muiderpoorttheater. Met dank aan de Melkweg.

Muiderpoorttheater Tweede van Swindenstraat 26, Amsterdam. Toegang: 8,- reductie 6,-. Reserveren: 020-6681313. Informatie: 020-6925421. Tram 3, 6, 9 en 14

www.salonUSSR.com, www.muiderpoorttheater.nl, www.bodiesanonymous.nl


---

---