BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 21 oktober 2004

kwartfinales komt dat schot! van start

Het programma Komt dat Schot!, waarin wordt gezocht naar dé nieuwe voetbalcommentator van Nederland, is aanbeland bij de kwartfinales. Vanaf zaterdag 23 oktober van 19.25 uur tot 19.55 uur op Nederland 2 is te zien hoe de laatste 16 kandidaten strijden om de hoofdprijs: een samenvatting van commentaar voorzien bij Studio Sport.

Maar liefst 4000 mannen en vrouwen zagen de afgelopen weken hun droom uiteenspatten. Slechts 16 kandidaten haalden de kwartfinales en strijden de komende weken in groepen van vier om een plaats in de halve finales. Op zaterdag 23 oktober is in aflevering 4 van Komt dat Schot! de eerste kwartfinale te zien. In de Amsterdam ArenA geven vier kandidaten ieder één helft 'live' commentaar bij de wedstrijd Ajax - FC Utrecht.

Onder de kandidaten die zaterdag de ArenA betreden, is ook Steve, een donkere jongen met een Amsterdams accent. Hugo Borst noemde hem in de eerste ronde 'een voetbalcommentator van een heel aparte categorie'. In aflevering 4 van Komt dat Schot! laat Steve horen én zien wat Hugo Borst precies met deze uitspraak bedoelt.

In Komt dat schot! gaat BNN op zoek naar dé nieuwe voetbalcommentator van Nederland. De kandidaten worden beoordeeld door niemand minder dan Barbara Barend, Hugo Borst en Theo Reitsma. De presentatie is in handen van Kürt Rogiers.

Meer informatie: BNN Communicatie, Ingrid Timmer, tel: 035-6555321, e-mail: ingrid.timmer@bnn.nl