Ingezonden persbericht


i-Trendz lifestyle event voor electronics & entertainment in Utrecht

Datum: 23 tot en met 25 oktober 2004
Plaats: Jaarbeurs Utrecht
Openingstijden:

* 23 en 24 oktober, consumentendagen van 10:00 uur tot 18:00 uur
* 25 oktober, vakdag en congres voor de detailhandel van 9:00 uur tot 15:00 uur

Organisatie: Evensis Media BV

Kaartverkoop: via de website www.itrendz.nl en telefoon: 0900-300 5000 (45 cpm) (prijs: EUR 7,50), en aan de kassa van de Jaarbeurs (prijs: EUR 10) Meer informatie: www.itrendz.nl

Consumentenelektronica en entertainment staan centraal tijdens i-Trendz, hét nieuwe lifestyle-evenement voor electronics & entertainment. Van 23 tot en met 25 oktober 2004 presenteren fabrikanten en dienstverleners op het gebied van foto/video, tv/dvd, audio, telecom, pc en home entertainment in de Jaarbeurs in Utrecht hun nieuwste producten aan consumenten en branchegenoten. Meer dan 60 merken geven acte de présence, waaronder Apple, Canon, Epson, Fujitsu Siemens Computers, Intel, JVC, Kodak, Logitech, Microsoft, Olympus, Pioneer, Siemens Mobile en VDO Dayton.

i-Trendz biedt een unieke mix van informatie en entertainment. Het evenement staat helemaal in het teken van 'Touch & Try'. Iedereen die geïnteresseerd is in de nieuwste elektronicatrends kan de nieuwste gadgets zelf uitproberen. Het is een dagje uit voor iedere leeftijd en doelgroep. Zo zijn er modeshows, verschillende paviljoenen met tientallen workshops, een TMF lounge, Kids Village en nog veel meer.

###

Noot voor de redactie,