Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Amsterdam: 21 oktober 2004
Onderwerp: start verhuur appartementen in Arnhem

START VERHUUR 42 APPARTEMENTEN KRUIDENHOF IN ARNHEM

Op zaterdag 23 oktober a.s. wordt gestart met de verhuur van de 42 driekamerappartementen van het woon-/winkelcomplex De Kruidenhof in Malburgen-Oost in Arnhem. De huurprijzen variëren van 625 tot 670 euro per maand, exclusief parkeerplaats. Naar verwachting zullen de woningen eind 2005 aan de bewoners opgeleverd worden. AMVEST, eigenaar van de appartementen heeft de verhuur in handen gegeven van makelaar Engelsing/Meeùs uit Arnhem.

De Kruidenhof is gesitueerd tussen de Huissensestraat en de Kleefkruidstraat in de wijk Malburgen-Oost. De appartementen liggen boven een Lidl supermarkt en vier dagwinkels. De appartementen met een oppervlakte van circa 85 m2 zijn compleet afgewerkt en van alle comfort anno 2004 voorzien. Zij beschikken over een ruim balkon en een eigen parkeerplaats in de onder het complex gelegen afgesloten parkeerkelder.

Bijzonder aan het appartementengebouw is de grote glazen wand aan de zijde van de Huissensestraat. Hierdoor wordt het verkeersgeluid buitengesloten en ontstaat er een mooi, licht binnenterrein. Deze zal als binnentuin ingericht worden met veel groen en is alleen toegankelijk voor de bewoners.

bovenstaande artist impression is als jpg-bestand bijgevoegd
---