Politie Zeeland


Z-10087-2004 Onder invloed

Op de Willemsweg in Schoondijke werd zaterdag rond 04.00 uur een 28-jarige automobilist uit de gemeente Sluis aangehouden wegens rijden onder invloed van alcohol.
Hij kreeg een rijverbod van 1 uur en een boete


Z-10088-2004 Automobilist rijdt tegen paaltje

In zijn woonplaats is zaterdag rond 04.00 uur een 22-jarige Terneuzenaar met zijn auto tegen een paaltje gereden nadat hij de macht over het stuur had verloor.
Hij reed over de Bellamystraat en wilde op de kruising met de Zuidlandstraat rechtsaf slaan. Hierbij verloor hij de macht over het stuur en reed rechtdoor de kruising over waarna zijn auto tegen een wegafzettingspaaltje tot stilstand kwam. De bestuurder bleek onder invloed te zijn van alcohol. Hij kreeg hiervoor een rijverbod van 1 uur en een proces-verbaal, zijn auto raakte beschadigd aan de voorzijde.


W-10089-2004 Diefstal uit auto
In de nacht van vrijdag op zaterdag werd er ingebroken in een auto die stond geparkeerd aan de Vlissingsestraat in Koudekerke.
Uit de auto werd navigatie-apparatuur weggenomen. Schadebedrag is onbekend.


O-10090-2004 Aanrijding in Serooskerke
Bij een aanrijding in Serooskerke op Schouwen-Duiveland raakten vrijdagmiddag twee personenauto's flink beschadigd.
Een 29-jarige automobilist uit Schiedam reed over de N57 en verleende op het kruispunt met de Stoofweg geen voorrang aan een van links komende personenauto, bestuurd door een 42-jarige Duitser. Hierdoor ontstond tussen beide voertuigen een aanrijding. Beide bestuurders kwamen met de schrik vrij.


W-10091-2004 Drie Vlissingers aangehouden
Drie Vlissingers van 18-jaar zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag in hun woonplaats aangehouden.
Rond 02.45 uur kwam er een melding binnen dat op de Koestraat drie jongens zich verdacht ophielden bij een personenauto in de Koestraat. Naar aanleiding van het doorgegeven signalement werden de drie jongens kort daarna aangehouden op de hoek Koestraat/Gasthuisstraat en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Daar bekende één van hen dat hij een vernieling aan het portier van de auto had gepleegd. De drie jongens werden daarna in vrijheid gesteld, de "dader" kreeg een proces-verbaal mee naar huis.