Ingezonden persbericht


Elke Zondagavond Station 4 in de DansSalon.

Eindhoven heeft er een nieuwe locatie bij voor de echte dans liefhebber. Vanaf zondag 24 oktober gaat STATION 4 van start in de DansSalon in Eindhoven. Een nieuw wekelijks concept voor de echte dansfreaks.

STATION 4 is een wekelijks terugkerend event voor de echte muziek- en dansfreaks onder ons. Op deze avond zal een mix van 4 muziekstromingen gedraaid worden; Caribbean Music, Salsa, Dancehall en Urban.

Voor de Grand Opening op zondag 24 oktober zal de Danssalon omgetoverd worden tot een tropisch danspaleis. De mix van muziekstijlen die door de dj's; DJ Gilly & DJ Madstyle worden gedraaid, is voor iedereen die van Zuid Amerikaanse swingende muziek houdt. Onder het genot van een lekkere cocktail en in tropische sferen kunt u gezellig bijpraten of een heerlijk dansje wagen op zinderende Latin-Music.

STATION 4 zal op geheel eigen wijze een bijdrage leveren aan het Eindhovense uitgaansleven. Met de combinatie van de 4 muziekstijlen richt STATION 4 zich op de oudere doelgroep binnen de uitgaansscène. Trendy jongeren in de leeftijdscategorie vanaf 21 jaar, die dansen als een manier van leven ervaren, behoren tot de doelgroep. Voor hen geen beukende beats, maar goede dansbare swingende muziek en een goede ambiance.

STATION 4 wordt wekelijks georganiseerd in de DansSalon, Stationsplein 4 te Eindhoven. Minimum leeftijd is 21 jaar. Openingstijden zijn van 22:00 tot laat in de vroege ochtend.

Tijdens STATION 4 gelden de algemene voorwaarden van De Danssalon.

Facts & Figures

Evenement: STATION 4
Datum: Iedere zondag avond vanaf 24 oktober 2004 Locatie: De DansSalon, Stationsplein 4 te Eindhoven Tijd: 22:00 tot in de vroege ochtend
Muziekstijl: Caribbean Music, Salsa, Dancehall en Urban Informatie: www.danssalon.com