Ingezonden persbericht


Persbericht

Knuz.nl; nu al meer dan 10.000 leden!

'Samen blijkt echt leuker'

De gratis datingsite Knuz.nl, opgericht door ervaren internetdaters, heeft na nauwelijks vier maanden de grens van 10.000 leden overschreden.

Nederland telt ruim 2,4 miljoen singles. Uit onderzoek blijkt dat de meesten van hen graag een partner zouden vinden, maar daar om een of ander reden (carrière, kinderen, verlegenheid) niet aan toe komen. Knuz.nl stelt alles in het werk om mensen, gratis, bij elkaar te brengen via Internet. Want liefde moet natuurlijk altijd gratis zijn.

Onze filosofie is simpel; samen is toch leuker.
Het team achter Knuz.nl, ervaringsdeskundigen die elkaar zelf via Internet hebben leren kennen, besteden dag en nacht aan het assisteren van hun leden in het vinden van de geschikte partner. Dat dit concept werkt is duidelijk, want na nauwelijks vier maanden on-line is Knuz.nl de grootste gratis datingsite van Nederland met meer dan 10.000 leden!

Om dit te vieren organiseren we op zondag 24 oktober het allereerste Knuzfeest in Utrecht. Op dit feest kunnen onze leden op een ongedwongen manier met elkaar in contact komen. Voor ons is het natuurlijk ook heel erg spannend om onze leden eindelijk in levende lijve te zien!


---

Voor meer informatie over Knuz.nl kunt u contact opnemen met Liesbeth Broekhuyse of Tycho Luyben via 06 41377716. email: liesbeth@knuz.nl

-----------------------

---- --