Ingezonden persbericht


Nieuwkomers naar Nederland krijgen een groots welkom

AMSTERDAM - 19 juli 2004 - Het zal geen gewoon festival zijn welke plaats zal vinden in de Beurs van Berlage in Amsterdam op zondag 24 oktober. Deze keer zal namelijk voor de eerste keer de Engelssprekende expat community in Nederland het allereerste "Welkom in Nederland Festival" georganiseerd worden.

Expatica Communications, bekend van de door haar gepubliceerde nieuws en informatie websites voor Engelstaligen (www.expatica.com) organiseert deze Beurs met als doel om langetermijn expats en nieuwkomers in Nederland samen te brengen en een programma vol met entertainment en informatie aan te bieden.

Dit evenement beidt een unieke mogelijkheid voor expatriates zich op de hoogte te stellen van voor hen relevante services en organisaties te ontmoeten waarbij zij zich aan kunnen sluiten om hun leven in Nederland te veraangenamen. De locatie, de historische Beurs van Berlage, is ideaal voor dit evenement. De centrale ligging in Amsterdam, dicht bij het centraal station en met voldoende parkeergelegenheid, maakt dat deze beurs zeer goed toegankelijk is voor expats vanuit het gehele land.

Het profiel van de aanwezige standhouders varieert van belastingadviseurs tot sport teams welke bereid zullen zijn vragen te beantwoorden en informatie te verschaffen. Expatica verwacht vanuit het gehele land dienstverlenende bedrijven voor expats, business clubs, groups & clubs aan te zullen trekken die allemaal interesse hebben om deze grote groep mensen persoonlijk te kunnen ontmoeten.

In het programma van het Welkom Festival is tevens opgenomen een aantal presentaties over expat gerelateerde zaken, achtergrond informatie over Nederland en entertainment voor zowel kinderen als volwassen. De duizenden verwachte nieuwkomers zullen alles vinden om een goede start in Nederland te kunnen maken, dit alles in een dag!

Additionele informatie over dit 'Welkom in Nederland Festival' kan verkregen worden op www.expatica.com/welcome of door Expatica Communications te contacteren.

-- einde --

Opmerking: Een gelimiteerd aantal perspassen is beschikbaar voor dit evenement. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Mark Batty

Marketing & Events Manager

Expatica Communications BV

Kruislaan 400

1098 SM Amsterdam

mark.batty@expatica.com

+31-20-888-4359

Over Expatica Communications - www.Expatica.com

Expatica Communications publiceert lokaal nieuws en informatie voor expatriates in Europa. De onderneming is de belangrijkste Engelstalige nieuws & informatie bron voor expatriates woonachtig in, werkzaam in of verhuizende naar Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Expatica publiceert 10 websites plus vijf landen gespecialiseerde Survival Guides en een geprinte HR newsletter. Met een intelligente, opiniërende en levendige stijl informeert en vermaakt Expatica met lokaal en internationaal nieuws and achtergrond artikelen over onderwerpen die relevant zijn voor expatriates. De uitvoerige agenda's houdt de expat op de hoogte van het laatste op het gebied van uitgaan, reizen, kunst, shoppen, uit eten gaan en community evenementen (zoals wijn proeverijen, speed dating, en thema feesten).