Ingezonden persbericht

Terrariumbeurs Den Haag

DEN HAAG, 20041004 -- Op zondag 24 oktober aanstaande zal de Terrariumbeurs Den Haag gehouden worden. Een gevarieerd aanbod van onder andere slangen, hagedissen, kameleons, schildpadden, salamanders, kikkers, spinnen, insecten en knaagdieren zal worden tentoongesteld en te koop aangeboden. Naast deze dieren zijn ook alle benodigdheden zoals terraria, lampen, exotische planten, sierhout, turf, watervallen, vochtregulatoren, literatuur, voedseldieren en vitaminen te koop op de beurs.


Kortom, de Terrariumbeurs Den Haag is de gelegenheid om alles wat men nodig heeft voor het houden en onderhouden van een terrarium te kopen, of om gewoon eens te kijken.
Het is ook mogelijk om deel te nemen aan deze beurs en dieren en/of benodigdheden te koop aan te bieden. De Terrariumbeurs Den Haag wordt gehouden in "De Startbaan", Laan van Hoornwijck 112, van 11:00-17:00 uur. Entree voor bezoekers is 2,50 euro voor volwassenen en 1 euro voor kinderen tot 12 jaar. De kosten voor standhouders zijn 9,50 euro per meter tafel. Parkeren is gratis.

Kijk voor meer informatie of deelname op www.terrariumbeurs.nl



Ingezonden persbericht