Heuvelrug, 10.25 uur

Utrecht 24-10-2004 - Nieuwsberichten district Heuvelrug

Zonder toestemming op privé-terrein

WIJK BIJ DUURSTEDE Zondagochtend omstreeks 00.15 uur heeft de politie in de Achterstraat vijf jongens (allen uit Wijk bij Duurstede, met de leeftijden van 15 tot 17 jaar) aangehouden omdat ze zich zonder toestemming op privé-terrein bevonden.

Na een melding is de politie ter plaatse gegaan, waar drie jongens op het perceel liepen. De politie heeft hen aangehouden. Later werden in het pand nog twee jongens aangetroffen, die ook zijn aangehouden. De vijf zijn voorgeleid en heengezonden met een proces-verbaal.

Aanhouding inbrekers

LEERSUM Zaterdagavond omstreeks 21.30 uur heeft de Politie op de Utrechtsebaan drie inbrekers, twee mannen en een vrouw afkomstig uit Schiedam en Den Haag (respectievelijk 23, 45 en 36 jaar), aangehouden.

Naar aanleiding van een melding dat drie personen een schaap zouden hebben gestolen, is de politie ter plaatse gegaan. Bij de Utrechtsebaan troffen zij een personenauto met drie inzittenden aan, die voldeed aan de opgegeven beschrijving. In de auto werd inbrekerswerktuig aangetroffen. In en naast de auto werden verschillende spullen aangetroffen die vermoedelijk afkomstig waren van diefstal. Het schaap werd niet aangetroffen. De mannen en de vrouw zijn aangehouden op verdenking van inbraak en zijn overgebracht naar het politiebureau. De politie heeft de zaak in onderzoek.