Binnensticht, 11.00 uur

Utrecht 24-10-2004 - Nieuwsberichten district Binnensticht

Mishandeling

ZEIST Zondagochtend omstreeks 03.55 uur heeft de politie op de 2e Dorpsstraat een 19-jarige man afkomstig uit Zeist aangehouden wegens eenvoudige mishandeling.

Na een avond stappen werd een 17-jarige vrouw uit Harderwijk zonder aanleiding ter hoogte van een horeca-gelegenheid aan de 2e Dorpsstraat door de man getrapt. Een getuige heeft vervolgens surveillerende politie gewaarschuwd. De agenten hebben daarop op basis van aanwijzingen van getuigen de man kunnen aanhouden. Hij is overgebracht naar het bureau, alwaar hij is voorgeleid.

Openlijke geweldpleging

BILTHOVEN Zondagochtend omstreeks 02.40 uur heeft de politie en 18-jarige man uit Utrecht aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging aan een pand op het Emmaplein.

Zondagochtend kreeg de politie een melding dat er een vechtpartij zou plaatsvinden bij een horeca-gelegenheid aan het Emmaplein. Ter plaatse bleek dat vermoedelijk een groepje van vijf jongens een aantal ruiten van de toegangsdeur van de horeca-gelegenheid had ingetrapt en een spiegel van een auto hadden getrapt. De vijf jongens werden echter niet ter plaatse aangetroffen. Later heeft de politie een 18-jarige man uit Utrecht aangehouden, die aan het signalement voldeed. Hij is hierop aangehouden en overgebracht naar het bureau. Na voorgeleiding is de man ingesloten op het bureau. De politie heeft de zaak in onderzoek.