Rijn&Venen 11.00 uur

Utrecht 24-10-2004 - Nieuwsberichten district Rijn&Venen

Brand in schuur

VINKEVEEN Zondagochtend om 03.00 uur kwam bij de politie melding binnen van een brand in een schuur op de kruising van de Heulweg en Ringdijk. De brand is geblust door de brandweer. De politie onderzoekt de oorzaak van de brand, brandstichting wordt niet uitgesloten.

Getuigen die iets kunnen vertellen over de oorzaak van de brand, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Man aangehouden vanwege softdrugs

WOERDEN Zondagochtend rond 03.45 uur heeft de politie - op aanwijzen van een getuige - op de Houttuinlaan een 22-jarige man uit Lopik aangehouden vanwege het bezit van softdrugs. De man is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De drugs zijn in beslag genomen.

Autoinbreker aangehouden

WOERDEN Zaterdagavond heeft de politie rond 23.15 uur een 30-jarige Utrechter aangehouden op de Van der Valk Boumanlaan. De man wordt verdacht van inbraak in een auto op de Polanerzandweg, rond 22.45 uur diezelfde avond. De man was daar door een getuige gezien en was weggerend. Ook was zijn auto in de buurt van de Polanerzandweg gezien. De politie trof zijn auto even later aan op de Van der Valk Boumanlaan en kon de man aanhouden toen hij de auto openmaakte. De man is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

Snelheidscontrole

MONTFOORT Zaterdagmiddag 23 oktober heeft de politie tussen 16.10 en 17.15 uur snelheidscontrole gehouden op het IJsselveld. Zeven automobilisten werden bekeurd voor te hard rijden. De hoogst gemeten snelheid was 90 km/u terwijl de maximumsnelheid hier 50 km/u is.