Stad Utrecht, 12.20 uur

Utrecht 24-10-2004 - Nieuwsberichten Stad Utrecht

Aanhoudingen inzake mishandeling

UTRECHT Zaterdagmiddag omstreeks 17.30 uur heeft de politie op de Borneostraat twee Utrechters aangehouden wegens mishandeling.

Zaterdagmiddag omstreeks 15.30 uur kreeg de politie een melding van een conflict op de Javastraat. Ter plaatse bleek dat er naar aanleiding van een verkeersconflict een vechtpartij had plaatsgevonden tussen een 31-jarige man uit Utrecht en een inzittende van een personenauto. De man had daarbij forse klappen opgelopen. De inzittende van de personenauto werd daarbij door een andere man geholpen. Na de vechtpartij zijn zij weggereden.

Later in de middag trof de politie op de Borneostraat een personenauto aan die voldeed aan de beschrijving. Hierop kon een 42-jarige man uit Utrecht worden aangehouden op verdenking van de mishandeling aan de Javastraat. Tijdens de aanhouding kwam ook de tweede verdachte, een 41-jarige man uit Utrecht, aanlopen. Hij is eveneens aangehouden. Beide mannen zijn overgebracht naar het bureau en ingesloten.

Hardbass

UTRECHT De politie heeft toezicht gehouden op de houseparty Hardbass. In totaal zijn 50 bezoekers aangehouden; bijna allemaal voor het in bezit hebben van verdovende middelen. 42 zijn na verhoor heengezonden. De overige acht zijn ingesloten.Vijf van hen zijn aangehouden voor het in bezit hebben van verdovende middelen, één voor het plegen van verzet, één voor openbare dronkenschap en één voor inbraak in een auto.

Brandje in kelderbox
UTRECHT - Zaterdagavond 23 oktober heeft er een brandje gewoed in een kelderbox aan de Van Vollenhovenlaan. De brandweer heeft de brand geblust. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand.