Politie Zeeland


O-10096-2004 Man overvallen in Goes

Een 40-jarige man uit Goes is zaterdag omstreeks 20.15 uur in de Jacob Valckestraat in zijn woonplaats overvallen en beroofd van zijn portemonnee.
De man liep in de richting van de Voorstad en ter hoogte van de Stenenbrug stopte er naast hem een personenauto. De bestuurder opende zijn raam, sprak de man aan en bedreigde hem met een wapen. Een inzittende stapte uit, fouilleerde de Goesenaar en pakte zijn portemonnee waarin een onbekend geldbedrag zat. Hierna stapte de passagier weer in en de twee gingen er in, vermoedelijk een rode Honda Civic, door de Voorstad vandoor. Nadat de auto verdwenen was heeft de Goesenaar een groepje fietsers aangesproken en even later op het politiebureau aangifte gedaan van diefstal met geweld.
De politie is op zoek naar deze fietsers en eventuele andere getuigen van deze overval. Zij worden verzocht zich te melden op het politiebureau in Goes of te bellen met telefoonnummer 0900-8844.

Z-10097-2004 Inbraak in sportcomplex
In de nacht van zaterdag op zondag werd ingebroken in een sportcomplex in de Zandstraat in Hulst.
Bij de inbraak werden diverse ruiten vernield en er werd etenswaar gestolen. Dit werd later in de buurt bij het gebouw teruggevonden. Er is geen schadebedrag bekend.


Z-10098-2004 Diefstal in zwembad

In het zwembad in Terneuzen werden zaterdag tussen 1.00 en 17.30 uur een bril en een horloge van een bezoekster gestolen.
Zij had de spullen in een kleedhokje laten liggen, waar zij werden gestolen. De gezamenlijke waarde bedraagt enkele honderden euro's.


Z-10099-2004 Diefstal tas

In en winkelpand op het Stationsplein in Hulst werd zaterdag tussen 17.00 en 17.30 uur de tas van een 77-jarige vrouw uit Stekene (B) gestolen.
De vrouw had de tas, met daarin o.a. enkele honderden euro's, een ogenblik onbeheerd achtergelaten.


Z-10100-2004 Weed in beslag genomen

Tijdens een controle in de 's-Gravenstraat in Clinge bleek een 25-jarige automobilist uit de gemeente Hulst in het bezit te zijn van enkele grammen weed.
De bestuurder deed afstand van de, in totaal drie gram, weed.


Z-10101-2004 Aanrijding in Koewacht

Op de Tragel in Koewacht vond zaterdag omstreeks 17.10 uur een aanrijding plaats.
Een 17-jarige bromfietser uit de gemeente Terneuzen reed over de Tragel, komende uit de richting van Koewacht. Hij hield niet voldoende rechts en kwam daardoor in botsing met een tegemoetkomende 42-jarige automobilist uit Sint Gilles Waes. De bromfiets en de auto raakten beschadigd.





Politie Zeeland