Ingezonden persbericht


Persbericht Radio.NL

Acht jaar lang medianieuws op Radio.NL

Voor alle medewerkers van de website www.Radio.NL is het vandaag feest. De site bestaat officieel precies acht jaar. Dagelijks kijken tienduizenden mensen naar het laatste medianieuws op deze mediawebsite.

Dat was op 24 oktober 1996 wel anders. Martin Slijper begon toen officieel een website over radio onder de naam RadioWereld waar hij als hobby toen al twee jaar lang mee bezig was. Af en toe wat nieuws en linkjes naar radiostations.

Een leuk idee, dat tegen alle verwachtingen in, is uitgegroeid tot de beste bekeken website over de media, met elke minuut van de dag het laatste nieuws en honderden categorieën die iets met de media hebben te maken.

Op 24 mei 2001 verdween de naam RadioWereld van de voorgrond en maakte plaats voor Radio.NL.

Schrijvers, verslaggevers, correspondenten en andere vrijwillige medewerkers zijn nu dagelijks in de weer om het laatste nieuws het eerst te brengen.

Martin Slijper: "Acht jaar geleden was het een leuke hobby. Maar deze hobby werd één grote verslaving. Dagelijks het laatste medianieuws brengen wat door veel bezoekers gewaardeerd wordt als de nieuwsbron voor de media is het leukste wat er is."