Politie Zeeland


O-10127-2004 Aanrijding in Goes

Zondag om 06.50 uur vond op de rotonde Van Hertumweg / Fruitlaan in Goes een aanrijding plaats.
Een 45-jarige automobilist uit Krabbendijke reed over de rotonde op de kruising Fruitlaan / Van Hertumweg in de richting van de Anthony Fokkerstraat. Vanaf deze straat kwam een bromfietser zonder verlichting in de richting van de Fruitlaan gereden. Hij nam de rotonde verkeerd om, waardoor hij frontaal tegen de auto botste. De bromfietser is daarna in de richting van de Appelstraat doorgereden, de auto raakte beschadigd.

W-10128-2004 Automobiliste rijdt tegen afzettingspaaltje
In de Nieuwstraat in Vlissingen reed zondag omstreeks 04.55 uur een Vlissingse automobiliste tegen een afzettingspaaltje.
Zij reed, zonder verlichting, achteruit tegen het paaltje en reed daarna weg in de richting van het Bellamypark. De vrouw had pech want dit werd gezien door een politieagent, die haar vervolgens staande hield. De automobiliste bleek meer dan 2 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol te hebben gedronken en moest haar rijbewijs inleveren. Er werd proces-verbaal opgemaakt voor: doorrijden na aanrijding, rijden zonder verlichting en omdat de auto niet verzekerd was.


W-10129-2004 Aanhouding in Middelburg

In de Gravenstraat in Middelburg werd zondag om 03.50 uur een 45-jarige Middelburger aangehouden die even daarvoor in die straat een winkelruit had vernield.
De man zal de schade vergoeden.


Z-10130-2004 Automobiliste rijdt tegen middengeleider

Op de Buitenhaven reed zondag omstreeks 03.25 uur een 28-jarige Terneuzense automobiliste tegen de middengeleider.
Een onbekend gebleven automobilist reed dicht achter haar en haalde haar aan de rechterzijde via de berm in. Vlak voor een lantaarnpaal in de berm, kwam de onbekende de weg weer op en raakte de auto van de vrouw. Hierdoor werd de auto onbestuurbaar, zij reed tegen de middengeleider, over een verkeersbord heen. De onbekende bestuurder is doorgereden in de richting van de tunnel. De auto van de vrouw raakte beschadigd.


Z-10131-2004 Overlast van dronkenschap

Op de Boulevard de Wielingen in Cadzand werd zondag om 02.25 uur een 16-jarige Middelburger aangehouden omdat hij, onder invloed van alcohol, last veroorzaakte.
Er werd proces-verbaal opgemaakt. Tegen een 16-jarige inwoner van Breskens werd proces-verbaal opgemaakt omdat hij niet voldeed aan een politiebevel.


O-10132-2004 Graffiti

In de Wilgenstraat in Goes werd zondag omstreeks 02.50 uur een 19-jarige inwoner van Zoetermeer aangehouden.
Hij werd op heterdaad betrapt bij het spuiten van graffiti op een reclamebord. De graffitispuiter deed afstand van de spuitbussen verf.