Politie Rotterdam Rijnmond

Uitgave zondag 24 oktober 2004

* MAN OVERLEDEN
ROTTERDAM - Zaterdagavond omstreeks zeven uur stelden politiemensen van het district Feijenoord-Ridderster naar aanleiding van een melding dat een man in de Slaghekstraat zou zijn neergeschoten een onderzoek in. In de Slaghekstraat werd een zwaar gewonde 29-jarige man uit Rotterdam aangetroffen. Politiemensen reanimeerden het slachtoffer waarna hij door personeel van de AmbulanceZorg Rotterdam-Rijnmond werd vervoerd naar het Zuiderziekenhuis. Daar overleed de man even later aan zijn verwondingen. Politiepersoneel hield een 34-jarige man uit Rotterdam aan. Hij werd na verhoor weer heengezonden. De recherche stelt een onderzoek naar de nadere toedracht in.


* MAN MISHANDELD
ROTTERDAM - Zaterdagavond omstreeks kwart voor negen troffen politiemensen in de Oostervantstraat een negentienjarige man uit Rotterdam aan, die zwaar gewond was. De man was tijdens een mishandeling gewond geraakt. Een omstander verklaarde dat het slachtoffer door twee mannen met honkbalknuppels was geslagen. Na de mishandeling stapten beide mannen in een auto en reden weg. De 19-jarige Rotterdammer werd overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum. De recherche van het district Rotterdam-West stelt een nader onderzoek naar de toedracht van de mishandeling in.


* VROUW BEROOFD VAN RUGTAS
ROTTERDAM - Zaterdagmiddag omstreeks half zes werd in de Gentiaanstraat een 36-jarige vrouw beroofd van haar rugtas, waarin onder meer een portemonnee. Het slachtoffer werd door een man van achteren benaderd, waarna aan haar tas werd getrokken. Toen de vrouw zich verzette sommeerde de man, onder bedreiging van een mes, de rugtas af te geven. Met de tas stapte de verdachte op een fiets en reed weg richting Clematisstraat.