Gemeente Woerden


Derde uitgifte kavels Waterrijk eind oktober van start

In het Villapark Waterrijk Woerden bouwt u zelf. Niet de gemeente of een ontwikkelaar, maar u geeft de opdracht voor de bouw van uw woning. Een helder stedenbouwkundig plan biedt volop ruimte om uw individuele wensen te realiseren.

De derde uitgifte van kavels in Waterrijk Woerden bestaat uit 11 kavels. 7 kavels zijn bedoeld voor een vrijstaande woning. Daarnaast kunnen er 2 twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd worden. Een van de kavels is een Berlagekavel. Op deze kavel mag tot 15 meter hoog gebouwd worden. Op maandag 25 oktober om 20.30 uur wordt een informatieavond gehouden over het Villapark en deze kavels in het bijzonder. Vanaf dinsdag 26 oktober kunnen geĂŻnteresseerden de uitgebreide kopersinformatie aanvragen bij Gevaert Makelaars in Woerden 0348 417 200.

Villapark Waterrijk Woerden zal in het totaal bestaan uit 150 vrij te bebouwen kavels. Met deze derde uitgifte zijn in het totaal 40 kavels uitgegeven. De eerste uitgifte ging van start in oktober 2003. Degenen die toen ingeloot zijn voor een kavel kunnen binnenkort van start gaan met de bouw van hun villa. De tweede uitgifte ging dit voorjaar van start. Toekomstige bewoners van deze kavels zijn nog druk doende met het ontwerp van hun woning.

Informatieavond
Derde uitgifte kavels Villapark Waterrijk Woerden Maandag 25 oktober, start 20.30 uur
Stadhuis Woerden, Blekerijlaan 14, Woerden

Vanaf 26 oktober meer informatie bij:
Gevaert Makelaars, Stationsweg 10, 3445 AB Woerden