Gemeente Son en Breugel


Wijziging bus- en verkeersroute

Vóór het in aanbouw zijnde appartementengebouw Valckenborgh is een aantal maanden geleden een tijdelijk verharding aangelegd. De werkzaamheden van het gebouw zijn nu zover gevorderd dat de Hendrik Veenemanstraat definitief kan worden voltooid inclusief de kruising Wilhelminalaan/Boslaan. De totale werkzaamheden beginnen op 25 oktober a.s. en duren tot vlak vóór de aanstaande kerstdagen.

Het gevolg hiervan is dat allereerst de Hendrik Veenemanstraat op de kruising voor doorgaand verkeer tijdelijk wordt afgesloten. U kunt nog wel vanuit de Wilhelminalaan richting de Boslaan en omgekeerd. Het verkeer dat de Hendrik Veenemanstraat in en uit moet, wordt omgeleid. Later wordt het hele kruispunt aangepakt. Nadere berichten hierover volgen nog.

Busroute

Het gevolg is dat de autobusdiensten tijdelijk niet via de Hendrik Veemanstraat rijden.

Vanaf 25 oktober rijden de autobussen via de Gentiaanlaan; Europalaan en de Boslaan en volgen verder de omleidingroute door wijk De Vloed richting Eindhoven.

De opstapplaatsen tot het eind van het jaar zijn: Gentiaanlaan; ter hoogte van de sportvelden Europalaan; tussen de Rembrandtstraat en de Vondelstraat. Boslaan nabij het 17 Septemberplein Nieuwstraat tegenover Aldi