Gemeente Wieringen

Bekendmakingen

Rioleringswerkzaamheden Molenveld en Molenakker (22 oktober 2004)

Op maandag 25 oktober a.s. starten de rioleringswerkzaamheden op het Molenveld. Het werk gaat ongeveer 6 weken duren. Het zal in fases uitgevoerd worden om zoveel mogelijk aanwonenden bereikbaar te houden. In de eerste weken gaat de aannemer de hoofdriolen door het Molenveld aanleggen. De laatste weken zullen de huisaansluitingen worden gerealiseerd.

Ten gevolge van deze werkzaamheden zijn de Molenakker en het Molenveld op donderdag 28 oktober a.s. op en nabij de kruising van Molenveld en Molenakker afgesloten voor alle verkeer in verband met het frezen van de asfaltverharding. Vanaf donderdag 28 oktober a.s. is het Molenveld ca. 6 weken afgesloten voor doorgaand verkeer. De Molenakker zal naar verwachting vanaf maandag 1 november a.s. een dag of drie afgesloten zijn voor alle verkeer.

Hoewel gedurende deze werkzaamheden zal worden geprobeerd de overlast tot een minimum te beperken, zal dit uiteraard niet helemaal te vermijden zijn. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u bellen met de heer E.J. de Graaff (tel. 594383) of de heer J. van der Veen (tel. 594358).

Hippolytushoef, 22 oktober 2004 Drs. J. Wittink, secretaris T. Beneker, loco-burgemeester