Ingezonden persbericht


Websense kiest voor Lammers van Toorenburg Benelux PR

Bunnik, 25 oktober 2004 - Websense (www.websense.com) besteedt zijn PR-activiteiten uit aan Lammers van Toorenburg Benelux PR. Het bedrijf zal PR inzetten om zijn naamsbekendheid als leverancier van employee internet managementoplossingen bij bedrijven en overheidsorganisaties te vergroten. Daarnaast wil Websense bedrijven, de overheid en consumenten informeren over de gevaren die het gebruik van internet zonder beveiligingsmaatregelen met zich meebrengt.

Momenteel zetten veel bedrijven en overheidsorganisaties Websense Enterprise al in voor analyse, rapportage en beheer van de manier waarop medewerkers internettoegang, desktopapplicaties en netwerkbandbreedte gebruiken. Websense Enterprise biedt een compleet platform om bedrijfsomgevingen te beschermen tegen schadelijke mobiele code en webgebaseerde virussen, maar ook tegen zaken als spyware en phishing-aanvallen. Naast het monitoren van internetgebruik worden de productiviteit en beveiliging verbeterd door flexibele mogelijkheden om beleid voor internetgebruik te automatiseren. Dit richt zich bijvoorbeeld op het blokkeren van ongeautoriseerde sites, het bepalen van tijdquota voor privé-internetgebruik en beheerde toegang. Bovendien wordt het netwerk gescand en kunnen resticties toegepast worden voor het gebruik van o.a. instant messaging, peer-to-peer netwerktoegang en streaming media.

"Websense heeft in de Benelux inmiddels een solide klantenbestand opgebouwd, zonder dat we hier fysiek aanwezig waren", zegt Terry Conroy, Territory Manager Benelux van Websense. "In de nieuwe focus op de Benelux hoort wat ons betreft niet alleen een directe lokale vertegenwoordiging voor onze klanten, maar zeker ook lokale ondersteuning via Public Relations door een bureau met kennis van zaken. We hebben gekozen voor Lammers van Toorenburg Benelux PR, omdat het bureau een uitgebreide expertise en ervaring heeft in de IT- en security-sector. We zijn er daarom van overtuigd dat deze samenwerking de kennis over onze producten bij nieuwe en bestaande klanten aanzienlijk zal vergroten."

Lammers van Toorenburg Benelux Public Relations
Lammers van Toorenburg Benelux PR (LVT) is een ICT-communicatieadviesbureau met 26 PR-specialisten. Het bureau ondersteunt zijn klanten vanuit een Nederlandse (Bunnik) en een Belgische (Brussel) vestiging. LVT richt zijn dienstverlening op ICT-gelieerde ondernemingen die een vernieuwende en transparante PR- en communicatieaanpak wensen. Het aanbod van LVT is allesomvattend: van de ontwikkeling tot en met de uitvoering van een strategie en van een idee tot en met het eindproduct en de frequente perscontacten. Het complete aanbod wordt ondersteund met redactionele concepten en producties van LVT Editorial Services en bedrijfsevenementen van Eventive Business Events. In België en Nederland werkt Lammers van Toorenburg Benelux PR momenteel voor zo'n 60 bedrijven, variërend van start-ups tot grote multinationals.