Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
-----------------------

DCVIEWS start met Nederlandse cursus digitale fotografie

ROERMOND, 25 oktober 2003

AAA-Views bv, eigenaar van de Internationaal bekende Engelstalige website over digitale fotografie www.dcviews.com, heeft sinds kort een uitgebreide Nederlandstalige cursus digitale fotografie op de nieuwe website www.dcviews.nl.

Hans M. Wind, directeur van AAA-Views bv gaf de volgende toelichting bij deze annoncering:

"Ondanks het feit dat we een 100% Nederlands bedrijf zijn lag ons succes in de afgelopen drie jaar vooral in het buitenland. Internationaal scoren we zeer goed met maandelijks meer dan 700.000 bezoekers. De laatste tijd ontvingen we regelmatig verzoeken om onze website ook in het Nederlands te publiceren en daarom hebben we besloten om nu een start te maken met onze cursus digitale fotografie. We zijn er van overtuigd dat we hiermee de sterk groeiende groep digitale camera bezitters goed op weg kunnen helpen. Ook voor de wat meer ervaren digitale fotografen valt hier nog trouwens nog wel wat op te steken. Daarnaast publiceren we al geruime tijd uitgebreide Nederlandse digitale camera tests met veel praktijk opnamen.

Hoewel de overige onderwerpen op de website nog in de Engelse taal worden aangeboden is daar toch heel veel nuttige informatie te vinden voor onze Nederlandse bezoekers zoals:


. Alle details, specificaties en relevante links van meer dan 1000 digitale camera's voorzien van Nederlandse prijs vergelijkingen in samenwerking met Kieskeurig.


. Het Nederlandse forum waarin bezoekers vragen kunt stellen of anderen kunnen helpen met hun problemen.

Uiteraard zijn veel regelmatige Internet bezoekers al vertrouwd met Engelstalige websites en zij hebben via onze uitgebreide link pagina's toegang tot meer dan 3000 geselecteerde links naar nuttige informatie over digitale camera's en fotografie."

AAA-views bv
Steegstraat 10
6041 EA Roermond
The Netherlands

info@aaa-views.com

Tel. +31 475 315026
Fax +31 475 310707

Contact: Hans M. Wind
Bedrijfsnaam: AAA-views b.v.
Telefoon: +31 23 5657670
e-mail: info@aaa-views.com
Website: www.dcviews.nl

---- --