Ingezonden persbericht


Persbericht

Breukelen, 25 oktober 2004

Locatienet verhuisd naar Breukelen

Na de verwerving van een meerderheidsbelang in Locatienet door het Duitse PTV-AG is Locatienet onlangs verhuisd naar het bedrijfspand van PTV Ordis in Breukelen. PTV Ordis, ook een dochter van PTV-AG, was al een van de strategische partners van Locatienet. De verhuizing zal een belangrijke bijdrage leveren aan het creëren van synergie tussen de beide bedrijven. Vooral de samenwerking op het gebied van productontwikkeling en marketing zal worden uitgebreid.

De verhuizing van Locatienet naar Breukelen werd mede ingegeven door de groeiplannen van Locatienet. Locatie is momenteel al een van de belangrijkste internetuitgevers van Nederland. De beide gratis websites locatienet.nl en routenet.nl trekken maandelijks miljoenen bezoekers en dat aantal neemt nog steeds toe. Daarnaast levert Locatienet op ASP-basis softwaremodules voor routeplanners en locatiezoekers, die op internetsites, intranetten en portals geplaatst worden. Ook de vraag naar die diensten neemt gestaag toe. Bovendien wordt veel verwacht van nieuwe toepassingen voor de berekening van afstanden voor reiskostenvergoedingen en navigatie via de mobiele telefoon, die momenteel ontwikkeld worden.

De nieuwe adresgegevens van Locatienet zijn:

Postbus 77
3620 AB Breukelen
telefoon: 0346-581671
fax: 0346-581616

Het bezoekadres is:

Straatweg 66k
3621 BR Breukelen


---

Noot voor de pers: meer informatie over Locatienet kunt u vinden op www.locatienet.com. U kunt ook contact opnemen met Sebastiaan Raaphorst, telefoon: 0346-581671 of per e-mail: sebastiaan@locatienet.com.