Binnensticht, 10.50 uur

Utrecht 25-10-2004 - Nieuwsberichten disrict Binnensticht

Geweld met letsel

Bunnik In de nacht van zaterdag op zondag heeft een mishandeling plaatsgevonden.

Omstreeks 03.10 uur kreeg de politie het verzoek om naar een discotheek op de Schoudermantel te gaan in verband met een vechtpartij. Een 20-jarige man uit Utrecht kreeg ruzie met een 20-jarige man uit Driebergen-Rijsenburg over een meisje. Hierbij werd de Utrechter op zijn oog geslagen. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Meisje mishandeld

ZEIST In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie een man aangehouden.

Omstreeks 03.20 uur liep een 17-jarig meisje uit Hardewijk samen met haar moeder en de vriend van haar moeder op de 2de Dorpsstraat. Nadat ze gepind hadden op het Rond zijn zij de Slotlaan opgelopen in de richting van de Jufferstraat. Daar zagen zij een groep mannen staan. Op het moment dat zij de groep voorbij liepen, werd het meisje getrapt door één van hen. De vriend van de moeder is toen teruggelopen naar de Dorpsstraat, omdat zich daar politie bevond en heeft hun hulp ingeroepen. De politie heeft de verdachte -een 19-jarige inwoner uit Zeist- aangehouden en meegenomen naar het bureau. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Zinloos geweld

ZEIST In de nacht van zaterdag op zondag heeft een mishandeling plaatsgevonden.

Omstreeks 04.15 uur fietste een 22-jarige man uit Rotterdam naar het huis van zijn ouders. Bij een bushalte ter hoogte van de Molenweg zag hij een groepje jongeren met een steen een ruit vernielen van een abri. Hij vroeg aan hen of zij normaal konden doen, waardoor de groep achter hem aan ging. De jongen fietste hard weg, maar werd toch ingehaald door de groep. Hij werd van zijn fiets getrokken en kreeg diverse klappen en schoppen. Ook werd zijn fiets vernield.

De politie is op zoek naar getuige(n) die rond 04.15 uur iets gezien hebben. Zij kunnen contact opnemen met Politie district Binnensticht via 0900-8844.