BedrijfsautoRAI

25-10-2004

CWS kiest wederom voor DAF Trucks

Onlangs is er bij CWS in s-Hertogenbosch een derde DAF FA LF45.130 E08, met gesloten opbouw en halve achtersluitende laadklep afgeleverd. Met nog een tweetal te leveren DAF FA LF45.130 E08 bezit CWS dan vijf DAFs van dit type.

Tevens heeft CWS al een FT CF85.340 space cab, welke zon 180.000 km per jaar rijdt. Op alle voertuigen is standaard een Reparatie en Onderhouds Contract (ROC).

CWS levert full service op gebied van hygiëne
Oorspronkelijk opgericht in Zwitserland, maar nu opererend uit vele Europese landen streeft CWS er al ruim vijftig jaar naar om mensen het comfort te bieden waaraan ze thuis gewend zijn. Met meer dan 100 mensen alleen al in de service en ruim 18.000 klanten in Nederland is CWS toonaangevend in hygiënische oplossingen. CWS zorgt voor heldere toiletruimtes, aantrekkelijke schone balies en een prettige werksfeer. Ruim 40 vertegenwoordigers zijn dagelijks op pad om de wensen van de klanten te inventariseren en uit te voeren. De productrange omvat o.a. handdoek- en zeepdispensers, toilet artikelen, geursystemen, vuilwerende matten en luchtverfrissers. Tevens zorgt CWS voor het regelmatig vervangen en het milieuvriendelijk reinigen van handdoekrollen en matten.

Van Hooft Bedrijfswagens B.V. een bewuste keuze DAF dealer Van Hooft Bedrijfswagens heeft zich een vaste positie binnen CWS weten te veroveren, door o.a. een uitgebalanceerd kostenplaatje per km te presenteren welke verwerkt zijn in de Reparatie en Onderhouds Contracten. Daarbij zit de dealer om de hoek, heeft een uitstekende service en is altijd aanspreekbaar. CWS en DAF dealer Van Hooft Bedrijfswagens bouwen aan een uitstekende