Politie Zuid-Holland-Zuid

25/10 Dordrecht en Zwijndrechtse Waard

25-10-2004 - Persberichten District I

BRANDSTICHTING
DORDRECHT- Zondagavond 24 oktober is brand geweest in de berging van een flat aan de Admiraal de Ruyterweg. De brand is hoogstwaarschijnljik aangestoken. Er was nogal veel rook, waardoor de flatbewoners niet naar beneden konden komen. De brand was echter snel onder controle. Een aantal bewoners waaronder een baby van een jaar had ademhalingsproblemen.Zij werden behandeld door het personeel van de ambulance.

RIJBEWIJS INGEVORDERD
ZWIJNDRECHT- Op de Develsingels is maandag 25 oktober een 32-jarige man uit Zwijndrecht aangehouden wegens rijden onder invloed. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

AANHOUDING DIEF EN HELER
DORDRECHT- De politie heeft zondagmiddag 24 oktober een 16-jarige jongen uit Dordrecht op het skatepark Groenezoom aangehouden. De jongen wordt ervan verdacht op 21 oktober op dezelfde locatie een videocamera te hebben gestolen van een 15-jarige plaatsgenoot. Op zondagavond heeft de politie ook de heler van de camera in zijn woning aangehouden. Het gaat om een 19-jarige man uit Dordrecht die de camera voor zes jointjes kocht van de jongen.

VROUW AANGEHOUDEN
DORDRECHT- Op de Troelstraweg heeft de politie zondagavond een 26-jarige vrouw uit Dordrecht aangehouden wegens mishandeling en bedreiging. Zij sloeg en schopte haar 25-jarige ex-vriend en zijn 20-jarige vriendin in hun woning op de Troelstraweg.