Ingezonden persbericht


MCS consultants starten Pride PR

Leiden, 25 oktober 2004 - Senior PR consultants Robbert Minderhoud en Jan Faber zijn een eigen communicatieadviesbureau begonnen, genaamd Pride PR. Beiden zijn afkomstig van MCS en werkten daar o.a. voor Microsoft, Intel, HP, TomTom, Corel en MSN. Het nieuwe bureau is gevestigd in Leiden.

Klanten van Pride PR zijn: Verzekeruzelf, Vitalize products, Tapecall, e-Mark Solutions, Young Pianist Foundation, Stichting Boekids en Stichting De Betovering.

Onze kracht zit in creativiteit die we snel en efficiënt kunnen inzetten voor onze klanten. Dat is een manier van werken die we in de afgelopen jaren hebben ontwikkeld en een succesformule blijkt voor klanten die budget alleen in willen zetten voor resultaat en niet voor mooie plannen en veel overleg. , aldus Faber en Minderhoud.

Het nieuwe bureau specialiseert zich in IT, entertainment en cultuur zonder andere branches uit te sluiten. Pride PR onderscheidt zich met haarscherpe tarieven en de belofte meer resultaat te leveren dan andere bureau s.

Meer over Pride PR via www.pridepr.nl



Ingezonden persbericht